Pohištvo

Pohištvo po meri iz programa mizarstva Ročka.

Lahko vam izdelamo kuhinjo po meri, ki jo prilagodimo vašim potrebam. Naredimo jo iz najboljših materialov za pohištvo.  Naredimo vam unikatne jedilnice, dnevne sobe predsobe, spalnice in vse ostale vrste pohištva.

Kuhinje

KuhinjeTudi če se mi kuha ne posreči najbolje, bo dan še vedno ostal odličen, ker se v svoji novi kuhinji pač počutim odlično…

Za vse kuhinje izdelane v mizarstvu Ročka je skupno to, da so prilagojene vašim željam, meram prostora, ter funkcionalnosti in udobju. Izdelane so iz kvalitetnih in vzdržljivih materialov, individualno za vas in vaše potrebe.

Jedilnice

JedilniceJedilnica je središče družinskega življenja. Naj družina uživa skupne trenutke v kakovosti in dovršenosti naših jedilnic.

Spalnice

 

SpalniceSi danes dobro spal? Da. Kaj pa ti? Tudi. Veselje mi je zjutraj odpreti oči, tako dobro se počutim v spalnici… pa nič več vprašanj: »Kaj naj oblečem?«, ker je v garderobni omari vse tako pregledno.

Otroške sobe

Otroške sobeNajprej zibelka, potem kupi igrač za katere se že več ne ve od kje so prišle in nato že obiski prvih simpatij… Kako čas teče. Naj bo soba vašega otroka soba, ki bo rasla z njim. Razveselite življenje vašega otroka s kakovostno in bivanju prijetno sobo.

Dnevne sobe

Dnevne sobeČez dan si človek redko lahko vzame čas za počitek, če pa nam to že uspe je dnevni prostor kot nalašč za kratko »polnjenje baterij«, prebiranje dobre knjige, ogled oddaje na TV.

Predsobe

PredsobeZ vstopom v stanovanje dobijo obiskovalci prvi vtis… naj bo dober.

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvoNa delovnem mestu običajno preživimo vsaj tretjino delovnega dne. Je vaše delo vezano na pisarno? Zakaj se ne bi tam počutili odlično? K odličnemu počutju prispeva tudi pisarniško pohištvo.

Kopalnice

KopalniceTu se začne in konča dan. Zjutraj se pripravimo za nov dan, zvečer pa za lahko in mirno noč. Naj bodo v opremi kopalnice izlite vse vaše želje in sanje.

Lasersko graviranje

Lasersko graviranje

Z laserjem lahko zelo natančno režemo, opravljamo razne oblike zapisov.

Na les lahko s pomočjo laserja upodobimo želeno fotografijo, ki jo predhodno obdelamo.

Izdelujemo različne obeske (obeski za ključe, lesene medalje…) za obletnice, srečanja, dogodke z graviranjem vašega logotipa ali zapisa po vaši želji.

 

Lesene skrinje

Lesene skrinjeLesene skrinje so bile v preteklosti osrednji kos pohištva v vsaki hiši, bodisi za shranjevanje oblek ali živeža. Dandanes pa predstavljajo pomemben del kulturne dediščine v našem prostoru. Skozi čas se  je njihova uporaba sicer zelo opustila; pri ljudeh, ki jim pridih preteklosti veliko pomeni pa ostaja.

Pri nas rezbarjenje opravi CNC vodeni stroj s posebnim programom, kar pomeni da so si rezbarjeni elementi identični. Uporablja se masivni les, izdelek se na koncu zaščiti v naravni oz. barvi po vaši želji z olji ali prozornim lakom.

Galerija Lesenih skrinj

Galerija Lesenih skrinjGalerija Lesenih skrinjGalerija Lesenih skrinj

Modelno mizarstvo

Modelno mizarstvoIzdelujemo lesene modele za potrebe večkratnega ulivanja in sicer kalupe za kovinske odlitke (peščeni liv) ter za cementne izdelke. Izdelujemo tudi modele iz umetnih mas.